Meldgaard Hundepension

Lidt om os

Jeg vil gerne bruge denne side til at præsentere os og vores pension, så man kan få et billede af hvem vi er og hvad vi står for og synes jeg vil starte med mig selv, da det er mig der står for pensionen med hjælp fra min dejlige familie..!

Jeg hedder Ann-Britt Moisen er uddannet social og sundhedshjælper og må nok betegne mig selv som lidt hunde tosset, hvilket nok også er en nødvendighed, når man beskæftiger sig med hunde fra morgen til aften hele året rundt, som jeg gør, men at have fået muligheden for at gøre hobby til job, at få lov at studere hunde adfærd hver dag, at være en del af hundes ubetingede kærlighed er simpelthen, min drøm der gør mig glad og giver mit liv et stort indhold.

Vi ligger i pensionen meget vægt på en god, kærlig og social kontakt til alle vores hunde i pensionen og vi sørger også for at omgås alle hundene på en rolig og harmonisk måde, især gør vi alt hvad vi kan for af forebygge stress hos hundene, da det ligger os meget på sinde at alle får en lige så tryk og harmonisk hund med hjem igen, som de med god fortrolighed afleverede.
Udover at passe hunde elsker jeg at gå på hunde udstilling med vores egene collier og så er det min dejlige mand der træder til og passer pensionen, derudover hjælper han i ferieperioden og weekender, når vi har rigtig travlt.

Så er der vores 2 store drenge Steffan og Lasse der tager gåture i pensionen og ellers hjælper, når der er behov for det.

Og sidst men ikke mindst bliver vi tit spurgt om vi aldrig holder ferie, da vores pension jo er åben 365 dage om året og selvfølgelig gør vi det.
Alle trænger med mellemrum til ferie også vi, så vi kan tanke op og samle energi til at give hundene masser af omsorg og kærlighed, når vi kommer hjem.

Vi er bare så heldige at vores dejlige datter Ninette på 24 år gerne holder noget af sin ferie hjemme, da hun elsker at komme hjem og at pusle omkring hunden, når vi tanker op på ferie, derud over er nu blevet så heldig stillet at vi også har fået en helt fantastisk svigersøn Simon der synes det er en herligt opgave at hjælpe Ninette der siden hun var 12 år har arbejdet aktivt med hundepensionen og stadig elsker det.